Альфа-Лізинг - співробітництво

Державне підприємство «СЕТАМ» уклало угоду про реалізацію майна з ТОВ «Альфа-Лізинг Україна».

Компанія входить до складу ABH Ukraine Limited мажоритарного акціонера АТ «Альфа Банк» та є універсальною лізинговою компанією.

«Для наших партнерів продавати майно на електронному майданчику OpenMarket надійно та вигідно, адже наявна велика база на якій завжди є попит та як наслідок — зростання ціни. Вітаю чергового контрагента і сподіваюсь на взаємовигідну та ефективну співпрацю», – повідомив в.о. гендиректора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Перший лот уже в системі OpenMarket за посиланням: https://bit.ly/2QRO30r

«Ми знаємо, що OpenMarket на сьогодні, — це ефективний та зручний спосіб реалізації майна в інтернеті, саме тому було прийняте рішення розмістити тут свої лоти. Ми впевнені в надійності та неупередженості наших партнерів», - повідомив перший заступник генерального директора ТОВ «Альфа-Лізинг Україна» Олег Куліба.

Новини

Повідомлення про рішення Національного банку України № 21/2355-рк від 14.12.2023

18 грудня 2023

На виконання вимог пункту 20 розділу ІII Положення про анулювання ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у період дії воєнного стану, затвердженого Постановою Правління Національного банку України від...

Детальніше

Інформація про зміну поштової адреси місцезнаходження Товариства

23 лютого 2023

ТОВ «АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА» повідомляє про зміну поштової адреси місцезнаходження Товариства. А саме: з 16.02.2023 року новим місцезнаходженням та поштовою адресою є:

Детальніше

Повідомлення про відновлення застосування штрафних санкцій

17 лютого 2023

Шановні клієнти! Наступним повідомляємо, що з 01.01.2023 року ТОВ «АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА» відновило застосування штрафних санкцій за порушення умов укладеного договору фінансового лізингу.

Детальніше